Autisme Belevings Circuit

Ervaar een leven met autisme

In dit circuit beleef je een totaal andere manier van informatieverwerking. Via tien korte opdrachten ervaar je wat een intense prikkeling van de zintuigen met je doet en hoe je reageert als de omgeving niet aansluit bij jouw manier van denken. De workshop geeft je inzicht in een leven met ASS en tips om hier mee om te gaan. Deze eenvoudige aanpassingen maken vaak een groot verschil voor mensen met en zonder autisme.

Twee trainers

Wij werken met twee gecertificeerde trainers per workshop: één trainer met ruime kennis door jarenlang professionele omgang met en begeleiden van mensen met een vorm van ASS, aangevuld met een trainer die vanuit eigen persoonlijke ervaringen kan spreken over autisme.

De deelnemers

Iedere workshop kijken wij naar de samenstelling van de groep en de motivatie om deel te nemen. Zo is er voor familie en kennissen van een persoon met autisme een specifieke/persoonlijke benadering. Bij bedrijfsuitjes, teambuilding-activiteiten of voor professionals spreken we meer algemeen over autisme in de zorg, het onderwijs op of het werk. Verder is er altijd tijd gereserveerd om vragen te stellen en/of ervaringen uit te wisselen.

Via onderstaand formulier schrijf je je in voor de geplande circuits op dinsdag- of donderdagavond in Magazijn076.

Op maat

Voor groepen van twaalf personen of meer verzorgen we de workshop op maat. Wij stemmen dan de opdrachten, achtergrondinformatie, tips en adviezen af op de deelnemers en de grootte van de groep. Dit circuit wordt gegeven op een locatie naar keuze. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 06 13320892 of info@magazijn076.nl

 • Voor wie:
  familieleden, vrienden, collega’s en andere betrokkenen van mensen met autisme, scholieren en studenten
 • Wanneer:
  dinsdag 13 september, 19.00 – 22.00 uur – GEANNULEERD
  donderdag 24 november, 19.00 – 22.00 uur
 • Duur:
  drie uur
 • Locatie:
  Magazijn076, Nassausingel 26, Gebouw E, nr 3, 4811 DG Breda
 • Aantal deelnemers:
  Het aantal deelnemers per workshop is minimaal 12 en maximaal 24.
 • Kosten:
  49,50 per persoon
 • Meer info:
  mail: info@magazijn076.nl / 06 13320892

Aanmelden:

Totaal: € -