Berry Snoeren wordt de tweede trainer voor Fasstrunners, het nieuwe hardloopprogramma van Magazijn076. Woensdagavond 23 oktober is hij aanwezig op de informatie-bijeenkomst. Nu stelt hij zichzelf alvast voor:

“”Negen jaar geleden heb ik de stap gezet om van mijn hobby mijn werk te maken door het overnemen van hardloopspeciaalzaak Runnersworld Breda. Wat is er nu leuker dan mensen helpen aan het juiste materiaal waarmee ze zorgeloos kilometers kunnen hardlopen? Als fanatieke (ultra-)hardloper kan ik mensen van 0 tot aan 260 km begeleiden, adviseren en ondersteunen. Wanneer je zelf begaan bent met de sport en dit echt vanuit passie doet maakt dat het verschil.

Naast de winkel LC BY Berry’s geef ik samen met Monica Dekker trainingen om zowel beginners als gevorderden te helpen naar hun doel.
Hierbij is “core stability” echt ook een heel belangrijk element. Wil jij ook je doel realiseren? Dan gaan wij je helpen!”

Ook steeds het goede voornemen om – letterlijk en figuurlijk – in beweging te komen? Meld je vrijblijvend aan voor de informatie-bijeenkomst over Fasstrunners. Meer details vind je hier op onze website.