Datum/Tijd
29/06/2021
19:30 - 21:00

Locatie
Magazijn076

Categorieën


Onder de naam ‘In gesprek‘ bundelt Magazijn076 twee van zijn kernactiviteiten – ontmoeten en kennis delen – in één nieuw initiatief. Tijdens deze avond geven wij meer informatie en is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Heb jij een vorm van autisme? En heb je de diagnose al meer dan een jaar? Of ben je partner of ouder van iemand met autisme? Vind je sommige dingen in het (dagelijks) leven spannend of lastig? Of wil je juist jouw successen delen?

In gesprek ontmoet je gelijkgestemden, luister je naar elkaar, wissel je ervaringen uit, steun je anderen en geef je elkaar tips en adviezen.

Na de zomervakantie starten sowieso drie verschillende groepen. In gesprek is er voor iedereen uit de wijde omgeving van Breda, Oosterhout en Roosendaal. De ontmoetingen worden begeleid door twee mensen vanuit Magazijn076. Voor een serie van tien ontmoetingen betaal je 150 euro.

Meer informatie over In gesprek vind je hier op onze website. En let op: vooraf aanmelden via ons mailadres is verplicht.