Bij Magazijn wordt – in opdracht van het Autisme Netwerk – een innovatieve real life autisme-belevenis: Hotel Ouroboros. Deze unieke belevenis in Nederland ervaar je met levensechte acteurs en gaat live tijdens de Autisme Week 2022. Donderdag 7 april  en vrijdag 8 april zit het hotel inmiddels vol. Een tijdslot voor zaterdag 9 april is nog te boeken via onze website. Klik op de datum voor de juiste pagina.

Lennard vertelt hier mee over: ‘’Vorig jaar mei ben ik begonnen met mijn afstudeerproject bij Magazijn voor mijn opleiding Vrijetijdsmanagement. In het verleden gebruikte ik vrijetijd als tool bij organiseren van jongerenfeesten en een onderzoek naar eenzaamheid voor Parktheater Eindhoven. Daarnaast ben ik ook betrokken geweest bij een Immersive Theatre productie in Kaapstad.

Als projectleider van Hotel Ouroboros ben ik op zoek gegaan naar personen met een relatie tot autisme. Dat heeft geresulteerd in een creatief team van professionals die wekelijks meedenken in de ontwikkeling ervan. Daarnaast komt Hotel Ouroboros ook tot leven in Magazijn en begint iedereen betrokken te raken. Zo worden er kunstwerken gemaakt, gordijnen genaaid, spelelementen getest of wordt er geholpen om inkopen op te halen. Zo draagt iedereen bij aan het product met zijn of haar vaardigheden.

Het is super tof om te afstuderen bij Magazijn terwijl ik een uniek product ontwikkel. Daardoor voelt het meer dan een afstudeeropdracht, het is een reis in het begrijpen van mijn eigen autisme en dat van anderen.’’

Voor vragen of om bij te dragen aan Hotel Ouroboros kun je contact opnemen met Lennard via info@hotelouroboros.nl.