06 13320892 info@magazijn076.nl

Onder de naam ‘In gesprek‘ bundelt Magazijn076 twee van zijn kernactiviteiten – ontmoeten en kennis delen – in één nieuw initiatief.

Heb jij een vorm van autisme? En heb je de diagnose al meer dan een jaar? Of ben je partner of ouder van iemand met autisme? Vind je sommige dingen in het (dagelijks) leven spannend of lastig? Of wil je juist jouw successen delen?

In gesprek ontmoet je gelijkgestemden, luister je naar elkaar, wissel je ervaringen uit, steun je anderen en geef je elkaar tips en adviezen.

Bij Magazijn076 gaan maximaal twaalf mensen in gesprek. Zij ontmoeten elkaar iedere maand in het magazijn en kiezen vooraf zelf een onderwerp. Een greep uit de grabbelton: omgaan met emoties, werk, studie, zorg, huishouden, financiën, administratie, sport en vrije tijd, hobby’s, vakantie en het contact met familie, vrienden, collega’s of studiegenoten

Na de zomervakantie starten wij sowieso met de volgende drie groepen:

‘In gesprek met jongvolwassenen’ zijn tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud en hebben langer dan een jaar de diagnose autisme. Bij het onderwerp wordt steeds gezocht naar een passende activiteit.

‘In gesprek met volwassenen’ zijn tussen de vijfentwintig en vijftig jaar oud en hebben eveneens langer dan een jaar de diagnose autisme.

‘In gesprek met volwassenen wordt vervolgd’ hebben al eerder langere tijd in een gespreksgroep of lotgenotencontact gezeten en kiezen voor verdieping. Bij het onderwerp wordt een deskundige uitgenodigd voor een lezing of korte workshop. Iedere avond eindigt met het uitwisselen van ervaringen en / of tips.

In gesprek is er voor iedereen uit de wijde omgeving van Breda, Oosterhout en Roosendaal. De ontmoetingen worden begeleid door twee mensen vanuit Magazijn076. Voor een serie van tien ontmoetingen betaal je 150 euro.

Wil jij in gesprek met anderen? Dinsdag 29 juni is er tussen 19.30 en 20.30 een informatie-avond bij Magazijn076. Vanaf 19.00 ben je al welkom en schenken we koffie en thee. Vooraf aanmelden via de mail is verplicht. Wil je meer informatie? Of heb je nog vragen? Mail naar info@magazijn076.nl of bel naar 06-13320892 (overdag bereikbaar op ma-di-do-vr).