Monica Dekker wordt één van hardloop-trainers bij Magazijn076. Zij stelt zich zelf voor:

“Twee jaar geleden ben ik begonnen met Move by Motivation & Drive. Door de jaren heen merkte ik dat je bij veel loopgroepen kunt trainen. Zij richten zich voornamelijk op het hardlopen. Ik miste het stukje persoonlijke aandacht en specifieke corestability voor hardlopers.

Al jaren heb ik passie voor bewegen en ook in het overbrengen hiervan. Dat is mijn werk wat ik doe op het MBO. De stap om te beginnen met Move by MD was logisch. In de trainingen die ik geef staat looptechniek, hardlopen, specifieke corestability/mobiliteit en persoonlijke aandacht centraal. Kleine en overzichtelijke groepen zorgen er voor dat dit haalbaar is.”

Kom in beweging en meld je aan voor de informatie-bijeenkomst over Fasstrunners, het nieuwe hardloopprogramma van Magazijn076.