Ben jij tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud? En wil je graag leeftijdgenoten ontmoeten, je verhaal delen en ervaringen uitwisselen?

Dit najaar start bij Magazijn076 de gespreksgroep voor jong-volwassenen met autisme. Iedere eerste donderdagavond van de maand komen de deelnemers bij elkaar en hebben ze het over een eigen gekozen onderwerp. Dit zijn meestal uitdagingen, interesses, problemen of struikelblokken uit hun eigen dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de financiën of administratie, het zoeken naar of bijhouden van je eigen woonruimte, studeren, solliciteren, werken, hobby’s en omgaan met relaties en emoties.

Deelnemers kunnen beslissen om deze avond te beginnen met een activiteit. Of ze nodigen een gastspreker uit voor verdieping.

De gespreksgroep heeft maximaal tien deelnemers en wordt geleid door Sandra Kok en een stagiair van Magazijn076. Zes jong-volwassenen hebben zich al aangemeld; we zoeken nu vooral vrouwelijke deelnemers.

Ook de eerste twee data zijn al bekend: donderdag 5 november en donderdag 3 december. Iedere avond begint om 19.30 uur en duurt twee uur. Aan de gespreksgroep zijn kosten verbonden.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Stuur een mail naar Magazijn076 of bel doordeweeks naar 06-13320892.