Eric, 50 jaar

“Carpe diem, geniet van het leven.”

Mijn passies zijn: sport, ervaringswerk met autisme en medezeggenschap als specialiteit. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via Sandra Kok. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om administratief werk te doen en mensen te ondersteunen. Mijn persoonlijke ambities zijn lekker bezig te zijn met de dingen die ik doe.

Laura, 28 jaar

“Every day of our lives, we are on the verge of making those slight changes that would make all the difference.”

Mijn passies zijn tekenen, grafisch ontwerpen, sporten (o.a. Yoga en fitness) en lezen. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via GGZ Breburg. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om grafisch ontwerpen verder te ontwikkelen, grafisch werk voor anderen te maken en mogelijk kan ik er ook aan projecten, gelinkt aan “Bewegingstechnologie”, gaan werken. Mijn persoonlijke ambities zijn: werk vinden dat bij mij past en dat ik met plezier kan beoefenen.
Ik heb mijn eigen site https://www.studiolozsand.com/
en ben zichtbaar en te volgen op: Instagram, Behance, en Dribbble.

Ronald, 30 jaar

“Ik ben net een kakkerlak, niet kapot te krijgen.”

Mijn passies zijn gamen en tekenen. Via Manou Boomsma van Stichting MEE ben ik in contact gekomen met Magazijn076. Manou begeleidde een workshop over het onderwerp “droombaan” en hierbij kwam Magazijn076 ter sprake. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om mijn portfolio uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en mijn ideeën te realiseren. Mijn persoonlijke ambities zijn om als “concept-artist” voor een “game-developer” aan de slag te gaan en ook om een eigen game te ontwikkelen.

Lily, 21 jaar

Klik hier voor Lily’s Instagram

Mijn passies zijn: tekenen en animaties maken. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via MEE – West-Brabant. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om animaties te maken. Mijn persoonlijke ambitie is: voor mezelf beginnen, een eigen bedrijf opstarten.
Ik heb een eigen YouTube-kanaal met filmpjes www.youtube.com/channel/UCQMjs…
Op Instagram kun je mijn tekeningen zien www.instagram.com/figofox_art/
en op Twitter kun je me volgen twitter.com/Figothefox.

Margriet, 37 jaar

“Ik leef mijn leven in omgekeerde volgorde: eerst kinderen, dan trouwen en dan studeren.”

Mijn passie is psychologie. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via Sandra Kok door een mail met het verzoek tot een onderzoeksplek voor mijn opleiding toegepaste psychologie. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om mijn afstudeeronderzoek te doen. Ik doe onderzoek naar de impact van een late diagnose ASS bij vrouwen. Mijn persoonlijke ambities zijn werk te vinden binnen de Geestelijke GezondheidsZorg, doelgroep autisme. Mijn grootste droom is om door te studeren en zelf GGZ-psycholoog te worden om dan diagnostische trajecten te kunnen uitvoeren.

Frans A., 62 jaar

“Schrijven is zijn.”

Mijn passie is schrijven. Via Sandra Kok en Ingeborg van Dixhoorn ben ik in contact gekomen met Magazijn076. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om te werken aan diverse schrijfprojecten. Mijn persoonlijke ambities zijn meer duidelijkheid geven over autisme en het delen van mijn eigen ervaringen en belevingswereld.