Eric, 50 jaar

“Carpe diem, geniet van het leven.”

Mijn passies zijn: sport, ervaringswerk met autisme en medezeggenschap als specialiteit. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via Sandra Kok. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om administratief werk te doen en mensen te ondersteunen. Mijn persoonlijke ambities zijn lekker bezig te zijn met de dingen die ik doe.

Laura, 28 jaar

“Every day of our lives, we are on the verge of making those slight changes that would make all the difference.” (Mignon McLaughlin)

“Magazijn076 biedt mij de ruimte en mogelijkheden om te ontdekken hoe en op welke manier ik mijn sterke kanten in kan zetten als (freelance) grafisch vormgever en kunstenaar. Ook kan ik hier opnieuw in een werkritme komen en weer werk klaar raken. Terwijl ik dit doe ontmoet ik gelijk een hoop verschillende mensen. Naast creatief bezig zijn ben ik ook co-trainer van de hardloopgroep en ondersteun ik af en toe Magazijn. Mijn passies zijn dan ook design, kunst en sport, maar natuurlijk ook dingen als reizen, uitjes met vrienden en een goed boek lezen. Mijn werk is te vinden op mijn site https://www.studiolozsand.com en te volgen op Instagram, Behance, en Dribbble.

Ronald, 30 jaar

“Ik ben net een kakkerlak, niet kapot te krijgen.”

Mijn passies zijn gamen en tekenen. Via Manou Boomsma van Stichting MEE ben ik in contact gekomen met Magazijn076. Manou begeleidde een workshop over het onderwerp “droombaan” en hierbij kwam Magazijn076 ter sprake. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om mijn portfolio uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en mijn ideeën te realiseren. Mijn persoonlijke ambities zijn om als “concept-artist” voor een “game-developer” aan de slag te gaan en ook om een eigen game te ontwikkelen.

Lily, 21 jaar

Klik hier voor Lily’s Instagram

Mijn passies zijn: tekenen en animaties maken. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via MEE – West-Brabant. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om animaties te maken. Mijn persoonlijke ambitie is: voor mezelf beginnen, een eigen bedrijf opstarten.
Ik heb een eigen YouTube-kanaal met filmpjes www.youtube.com/channel/UCQMjs…
Op Instagram kun je mijn tekeningen zien www.instagram.com/figofox_art/
en op Twitter kun je me volgen twitter.com/Figothefox.

Margriet, 37 jaar

“Ik leef mijn leven in omgekeerde volgorde: eerst kinderen, dan trouwen en dan studeren.”

Mijn passie is psychologie. Ik ben in contact gekomen met Magazijn076 via Sandra Kok door een mail met het verzoek tot een onderzoeksplek voor mijn opleiding toegepaste psychologie. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om mijn afstudeeronderzoek te doen. Ik doe onderzoek naar de impact van een late diagnose ASS bij vrouwen. Mijn persoonlijke ambities zijn werk te vinden binnen de Geestelijke GezondheidsZorg, doelgroep autisme. Mijn grootste droom is om door te studeren en zelf GGZ-psycholoog te worden om dan diagnostische trajecten te kunnen uitvoeren.

Frans A., 62 jaar

“Schrijven is zijn.”

Mijn passie is schrijven. Via Sandra Kok en Ingeborg van Dixhoorn ben ik in contact gekomen met Magazijn076. In Magazijn076 krijg ik de mogelijkheid om te werken aan diverse schrijfprojecten. Mijn persoonlijke ambities zijn meer duidelijkheid geven over autisme en het delen van mijn eigen ervaringen en belevingswereld.

Heleen, 72 jaar

“Ik ga er zo ontzettend graag heen.”

Autistisch zijn is op t magazijn geen probleem. Ik ga er zo ontzettend graag heen. Dank je lieve mensen van t magazijn. Door jullie is mijn leven als 72 jarige eindelijk fijn.

Simone

“Klei atelier: Potverdorie.”

Het geeft mij een stuk meer eigenwaarde, dat ik wel iets kan, ondanks dat het in mijn hoofd wat anders gaat. Magazijn076 maakt voor mij het verschil.

Rowena

“Ik ben volledig getransformeerd.”

Sterker nog, ik ben volledig getransformeerd! Om te beginnen ben ik bijna 15 kilo afgevallen, puur omdat ik mij weer prettiger begon te voelen. De training en het afvallen heeft mijn zelfvertrouwen enorm geboost! Mijn gezin zegt dat ik een quantum leap heb gemaakt en in de basis hebben Sandra , Ingeborg en natuurlijk Magazijn076 hiervoor gezorgd! Zij hebben gezien hoe ik een paar jaar geleden volledig in de kreukels lag, maar omdat zij een onvervalst vertrouwen in mijn persoon en potentie hadden, ben ik nu gelukkiger met mijzelf dan ooit!

Gavin

“Diversiteit”

ik ben door Magazijn076 doorverwezen naar Spectrum Multi Media. Ook ben ik mee gaan hardlopen met de fasstrunners. Ik heb mijn moeder en zusje, ook autisme meegenomen. Mijn moeder wil ook deel gaan nemen aan de partnergroep.

Harm

“Wat bij Magazijn076 niet gebeurt, is een oordeel vellen”

Iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft. Ook ik heb de vrijheid ervaren dat ik mezelf mocht zijn door te breien. Gewoon, omdat het kan. En omdat ik daar zin in heb. Daarnaast ontmoet je mensen, die je wellicht verder kunnen helpen naar opleidingen en werk. Zelf ben ik een opleiding bij Spectrum MultiMedia & IT gaan doen en heb nu mogelijkheden tot een baan.

Gavin

“Diversiteit”

ik ben door Magazijn076 doorverwezen naar Spectrum Multi Media. Ook ben ik mee gaan hardlopen met de fasstrunners. Ik heb mijn moeder en zusje, ook autisme meegenomen. Mijn moeder wil ook deel gaan nemen aan de partnergroep.

Harm

“Wat bij Magazijn076 niet gebeurt, is een oordeel vellen”

Iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft. Ook ik heb de vrijheid ervaren dat ik mezelf mocht zijn door te breien. Gewoon, omdat het kan. En omdat ik daar zin in heb. Daarnaast ontmoet je mensen, die je wellicht verder kunnen helpen naar opleidingen en werk. Zelf ben ik een opleiding bij Spectrum MultiMedia & IT gaan doen en heb nu mogelijkheden tot een baan.

Robin

“Magazijn076 is voor mij een plek.”

Waar je op laagdrempelige manier bezig kunt en onder de mensen kunt zijn. Het laagdrempelige zit hem er in dat je zonder papieren rompslomp (aanvragen, toekenningen e.d.) deel kunt nemen aan het project, en samen bent met andere mensen met een vorm van autisme. Na lang fulltime gewerkt te hebben ben ik na burn out klachten thuis komen te zitten. In die situatie is het verstandig om volledig te herstellen en niet direct volle bak terug te gaan in het arbeidsproces.

Dennis

“Samen gameboys futureproof gemaakt”

Dennis is goed in solderen en heeft twee anderen ook geleerd hoe ze dat kunnen doen. samen hebben ze gameboys futureproof gemaakt.

Paul

“Hersteld van een burn-out.”

Ik ben als deelnemer hersteld van een burn-out en doorgestroomd naar Fameus voor een opleiding. Ik heb veel gehad aan de gesprekken met vrijwilliger Frans over zijn burn-out, die daarover kon vertellen als ervaringsdeskundige.

Jaap

“De grote verbouwing.”

Met Woodworks heb ik Magazijn076 geholpen met een grote verbouwing.

anoniem

“Magazijn= De eerste plek waar ik iets van veiligheid voelde.”

Ik houd niet van verkooppraatjes, maar als ik wat Magazijn is zou moeten verkopen is dat wat ik zou zeggen.